Lady gitte massageklinik amager

lady gitte massageklinik amager

Jeg glæder mig meget til at møde dig. Nogle gæster vil gerne starte med det samme, andre vil gerne vi lige taler lidt sammen inden og andre vil ud af døren hurtig og så er der dem hvor vi næsten vender hele verdenssituationen. Jeg vil pirre dig og bruge dig indtil du ikke kan mere. Det er ikke kun de hårde former jeg tilbyder. I perioder spilles der for lidt pik og i andre perioder onaneres der for meget. Når vi har aftalt den tid du gerne vil komme, må du meget gerne skrive til mig hvad du tænder.

G punkts udløsningen koster 1000. Du kan gå ind under menuen Hvad kan jeg tilbyde og der står der rigtig mange eksempler på hvad du kan opleve hos mig. Jeg har gæster der har sagt til mig: du er så nem at tale med og jeg kan bare fortælle dig ligeud hvad jeg tænder. Billederne der bliver taget er kun dine. Det handler ikke om alder, udseende, vægt, behåret eller ikke, eller om du kan få rejsning eller. Jeg havde nu ellers ventet en ansøger der var lidt mere mand i end det jeg ser. Når du kommer til min adresse, kan du se der står Vejlevej 5 på mit vindue. Du har været så heldig at komme til samtale til mig.

Nervøs fordi du gerne vil accepteres af din chef. Min adresse er Vejlevej 5, 6000 Kolding. Patienten mærker straks sygeplejerskens varme hånd mellem benene og hurtig finder de testiklerne og de undersøges grundig. Patienten har bestilt en tid hos oversygeplejersken. Jeg elsker at fiksere dig let (dette kan springes over) og derefter begynde at røre dig blidt og pirre dig i en sådan grad du bliver helt vild af liderlighed. Ikke nok med jeg ikke får den rigtige mand jeg havde håbet, men jeg får også en lille kryster der render rundt med et hul der måske ikke kan bruges af mig. Jeg kører dig lige til kanten og du kommer til at tigge og bede om at få udløsning. Lad os da bare kalde det det som det er Du har da sikkert også tit tænkt på at besøge en fræk luder og få en oplevelse du vil kunne huske. Jeg tror ikke du kan fortælle mig noget jeg ikke har hørt tidligere.

Vend dig om og bøj dig forover så jeg kan se dit lille hul. Vi skulle jo nødig komme i den situation at jeg bliver nødt til at afskedige dig samme dag du er ansat. Fruen sidder bag skrivebordet og er iklædt hvid skjorte og stram sort nederdel. Grunden til jeg skriver dette er jeg ved der er mange der gerne vil have råd og vejledning, men ikke ønsker at komme her. Jeg vil jo rigtig gerne vide om den er dejlig stram eller jeg kan lege med den allerede den første dag du starter her hos mig.

...

Du skal holdes hen og når jeg så endelig tager fat i dig, så bliver du malket tom Denne oplevelse vil du med sikkerhed nyde og hvis vi så krydrer det med fræk snak, så er det bare som det skal være. Og ja du læste rigtigt. Du kan være helt sikker på du ikke er den enste der tænder på det du sidder med. Lad os sammen se om vi kan finde årsagen til din manglende rejsning. Nå nå da da det må jeg da nok sige jeg syntes din pik stritter lige ud i luften, det tror jeg da ikke der kommer til at stå noget om i ansættelseskontrakten. Jeg er til alle former for rollespil og der er ikke noget der er for perverst eller bizart for mig.

Jeg er ret sikker på det giver den bedste oplevelse mellem. Her hos mig skal du have en oplevelse du aldrig glemmer igen og en rigtig god oplevelse du kan huske og du får du med sikkerhed. Patientens underbukser bliver nu taget ned om hælene og sygeplejersken kigger smilene og tilfreds på ham. Jeg er ellers ikke typen der nøjes, men mon ikke jeg kan oplære dig, så jeg alligevel bliver glad for dig. Ud af kroppen, pikken og sindet.

Som skrevet skal du bestille tid hos mig inden du kommer. Jeg hører helt sikker til den sidste gruppe. Jeg har også de lidt mere blide lege hos mig. Sygeplejersken fornemmer hans nervøsistet og siger: der er jo en grund til det er oversygeplejersken der skal undersøge dig. Lige der hvor du så tror du skal have udløsningen, det skal du så bare slet ikke. Men husk nu hvad jeg sagde tidligere. Chefen går ud et øjeblik og da hun kommer ind igen er hun iklædt læderdress og høje sorte støvler og så begynder legen rigtig.

Store kvinder massageklinik aalborg

Lady Gitte Massageklinik Amager

Adam og eva gynger erotisk massage amager

Ung fyr søger mand amager thai massage

Sådan er det ganske enkelt ikke her. Det kunne jo også være du går med en lille pervers drøm om at jeg laver dig om til en luder jeg kan bruge. En af de ting der er så fantastisk ved mit job her, det er at det der foregår inden for disse 4 vægge, det er vores hemmelighed og hemmeligheder må vi gerne have. Der er ingen grænser og jeg er et åbent menneske med stor respekt for andres ønsker. Hvis du siger noget eller gør modstand, så fikserer jeg dig og det bliver ikke på den blide måde. Længere end du måske kan tænke.

Så er der tid til at patienten kommer til undersøgelse hos sygeplejersken.  Hos mig er alle velkomne. Kort efter åbner døren sig og der kommer en Frue ud og spørger om du er ham der skal til samtale. Det må du gerne kalde mig. Et lille fræk rollespil. Han lægger sig på briksen og lige da han slapper lidt af siger sygeplejersken : nej nej, du skal sidde på alle 4 så jeg rigtig kan se dig. Chefen siger: godt min ansatte, det er sådan det skal lyde. Du tror måske at fordi du får en kvindelige chef, så kan du tillade dig alt. Rigtig mange gange er der kommet noget godt ud af vores møde.

Der er så de mennesker som undertrykker det og så er det os der bare accepterer at sådan er det og så skal det da prøves. Jeg starter med at give dig en dejlig og afslappende erotisk massage og derefter barberingen. Jeg kan være den hårde sygeplejerske der virkelig afstraffer dig. Tag bare alt dit tøj af og op på briksen med dig. Du kommer heller ikke til at opleve en vagtpige der banker stille på døren da tiden er ved at være gået! Her hos mig handler det om du får lige det du går efter. Uanset om du møder Gitte eller den frække luder, så er jeg den samme person. Jeg syntes ikke det er et skældsord.

Jeg bruger kun min finger til det. Som du nok kan fornemme, så er der altid god tid hos mig. Du har også haft lidst svært ved at holde dine hænder fra deres bagdel og bryster. Jeg tror vi alle har noget vi tænder. Jeg skal nok få dig lært hvordan du skal opføre dig Ønsker du at komme og besøge mig, så skal du bestille tiden i forvejen.

Sex dominans massage amagerbrogade

Du kigger på chefen og kan godt se hun mener det og straks tager du alt tøjet. Ja måske griner du lidt ved dig selv, men jeg har gæster der tænder på store armbåndsure, kraftig makeup, at modtage regninger og økonomisk dominans, siti porno buoni donne esibizioniste nude sure strømper, beskidte fødder, ar, at blive udsat for kildetortur, smidt i koldt vand. Jeg tænker her på den frække G punkts udløsning. (jeg bruger ikke parfume når jeg er her) Jeg har heller ikke mødt nogen der tænder på bogstaver. Det er vel ikke det du er ude. Jeg vil råde dig til at gå med til alt jeg ønsker. Du har jo sagt du er villig til alt og det indbefatter også at chefen har noget at fornøje sig med. Jeg lover dig for du ikke tænker på sex lige med det samme. Du møder op til aftalt tid og sætter dig lidt nervøs i venterummet. Jeg har set alt for mange mennersker der ikke turde prøve noget.